Yrittäjät

Heipparallaa!

Tässäpäs esittäytyvät Lystilinnan yrittäjät Tiina Kauppila ja Anne-Mari Rauta.

Tiina on Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2010 valmistunut lastentarhanopettaja, jolla on jo paljon työkokemusta eri päiväkodeissa toimimisesta. Tiinalla on taskussaan sekä liikuntaleikkikoulu- että metsämörrikoulutukset. Vapaa-aikana Tiina tykkää tehdä käsitöitä, lenkkeillä ja touhuta 4 pienen, mutta sitäkin vilkkaamman koiransa kanssa.

Anne-Mari valmistui lastenohjaajaksi 2005 Kalajoen kristilliseltä opistolta ja on sen jälkeen toiminut sekä seurakunnan lastenohjaajana, että päiväkodeissa lastenhoitajana. Anne-Mari perehtyi jo perusopinnoissaan ilmaisutaitojen ohjaukseen ja on lisäksi pätevä ohjaamaan KiddieJam-lastentanssitunteja. Vapaa-ajallaan Anne-Mari tykkää käydä salilla, laulaa ja touhuilla kolmen lapsensa kanssa.

Työkokemuksen karttuessa meillä molemmilla oli herännyt haave ihan omasta päiväkodista, jossa voisi käyttää omaa luovuuttaan hyväksi toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Tutustuttuamme toisiimme huomasimme, että meillä on paitsi sama haave, myös samanlaiset arvot ja ideologia työhömme liittyen. Musiikki, kädentaidot, liikunta ja seikkailu yhdistettynä kodinomaiseen, lapsilähtöiseen ja lämminhenkiseen hoitoympäristöön oli molemmille tärkeä tavoite lähtiessämme suunnittelemaan omaa päiväkotia. Jännityksellä ja intoa puhkuen odotamme, että saadaan Lystilinnan toiminta toden teolla käyntiin ja pääsemme toteuttamaan ”aurinkoista varhaiskasvatusta Raahen sydämessä”


Aurinkoiset

Tiina Kauppila, lastentarhanopettaja, päiväkodin johtaja, yrittäjä

Milla Koskinen, lastenhoitaja

Jenni Tuppurainen, lastenhoitaja


Nauravaiset

Anne-Mari Rauta, lastentarhanopettajan sijainen, yrittäjä

Eija Hilli, lastenhoitaja

Satu Vilminko, lastenhoitajan sijainen


Selaimesi ei pysty näyttämään facebook-upotusta.

Päiväkoti Lystilinnan facebook-sivu