Yrittäjät

Heipparallaa!

Tässäpäs esittäytyvät Lystilinnan yrittäjät Tiina Juurikka ja Anne-Mari Rauta.

Tiina on Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2010 valmistunut varhaiskasvatuksen opettaja, jolla on jo paljon työkokemusta eri päiväkodeissa toimimisesta. Tiinalla on taskussaan sekä liikuntaleikkikoulu- että metsämörrikoulutukset. Vapaa-aika vierähtää tällä hetkellä pienen tyttären kanssa, käsitöitä tehden, lenkkeillen ja 4 pienen, mutta sitäkin vilkkaamman koiran kanssa puuhastellen.

Anne-Mari valmistui lastenohjaajaksi 2005 Kalajoen kristilliseltä opistolta ja varhaiskasvatuksen opettajaksi Lapin ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2021. Anne-Mari perehtyi jo perusopinnoissaan ilmaisutaitojen ohjaukseen ja on myös pätevä ohjaamaan liikuntaleikkikoulua sekä lisäksi KiddieJam-lastentanssitunteja. Vapaa-ajallaan Anne-Mari tykkää käydä salilla, laulaa ja touhuilla neljän lapsensa kanssa.

Työkokemuksen karttuessa meillä molemmilla oli herännyt haave ihan omasta päiväkodista, jossa voisi käyttää omaa luovuuttaan hyväksi toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Tutustuttuamme toisiimme huomasimme, että meillä on paitsi sama haave, myös samanlaiset arvot ja ideologia työhömme liittyen. Musiikki, kädentaidot, liikunta ja seikkailu yhdistettynä kodinomaiseen, lapsilähtöiseen ja lämminhenkiseen hoitoympäristöön oli molemmille tärkeä tavoite lähtiessämme suunnittelemaan omaa päiväkotia. Jännityksellä ja intoa puhkuen odotamme, että saadaan Lystilinnan toiminta toden teolla käyntiin ja pääsemme toteuttamaan ”aurinkoista varhaiskasvatusta Raahen sydämessä”


Aurinkoiset

Tiina Juurikka, Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkodin johtaja, yrittäjä (äitiyslomalla). Tiinan sijaisena toimii Anne-Mari Rauta.

Anne-Mari Rauta, Varhaiskasvatuksen opettaja, vastaava päiväkodin johtaja, yrittäjä

Milla Koskinen, lastenhoitaja (opintovapaalla). Millan sijaisena toimii Maria Salonen

Maria Salonen, lastenhoitaja

Jenni Tuppurainen, lastenhoitaja


Nauravaiset

Eija Hilli, varhaiskasvatuksen opettajan sijainen

Iida Säkkinen, lastenhoitajan sijainen

Tiia Kopsala, lastenhoitaja

Lystilinnan laitoshuoltajana toimii Hanna Tuomikoski-Hourula